• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Pentru partida din optimile Cupei României pe care FCSB o va juca pe terenul lui ACS Poli Timișoara, joi, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1, Nicolae Dică se va baza pe jucători precum Emilian Pacionel, Ianis Stoica sau Mario Mihai.

După acel 7-0 drastic administrat de roș-albaștri în campionat, pe finalul lunii octombrie. ACS Poli Timișoara se pregătește de meciul cu FCSB, din optimile de finală ale Cupei României. Din lotul pe care Nicolae Dică îl va avea la dispoziție se numără Mario Mihai, Vlad Achim, Filip, Szecui, Ianis Stoica, De Amorim sau chiar Emilian Pacionel. Și pentru că echipa este totuși importantă pentru roș-albaștrii, Dică va lua cu el și câteva piese esențiale din echipa de bază.

"FCSB ar trebui să defileze indiferent cu cine și unde joacă, pentru că are cei mai buni jucători. La banii pe care i-au băgat ei și la jucătorii aduși, să pierzi 3 meciuri la rând fără gol... La noi am pierdut 3 meciuri la rând și deja erau 15 antrenori la rând care așteptau", a spus Ionuț Popa despre adversarul de joi seară.

FCSB, care a ajuns la trei înfrângeri consecutive în toate competițiile, fără gol marcat se va baza în atac pe durata meciului pe Harlem Gnohere, în timp ce Denis Alibec este refăcut și odihnit pentru partida din Liga 1 pe care roș-albaștrii o vor juca cu Juventus București, duminică, de la ora 20:45 în direct pe Digi Sport 1.

ACS Poli Timișoara - FCSB se joacă joi, 30 noiembrie, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.

A treia echipă a lui Nicolae Dică: A. Vlad - Pleașcă, Laurențiu Ardelean, Artur Jorge, Mario Mihai - Vl. Achim, L. Filip - P. Szecui, Ianis Stoica, De Amorim - Emilian Pacionel