CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Craiova-Dinamo, azi, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

TENIS - MIAMI OPEN: Halep - Konta e azi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 2

 

 

Dinamo s-a impus cu 2-1 în 16-imile Cupei României, în fața echipei secunde a clubului. Jocul elevilor antrenați de Ioan Andone nu a fost unul pe placul lui Claudiu Niculescu.

Aflat în studioul emisiunii Digi Sport Special, fostul atacant al "câinilor" a criticat atitudinea jucătorilor care au intrat pe teren în partida cu Dinamo 2.

”Nu așa se câștigă locul în lotul de 18. Nu au fost deloc concentrați. Chiar și împotriva colegilor de la echipa a două, trebuie să fii concentrat”, a declarat Claudiu Niculescu, la Digi Sport Special.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Niculescu a fost însă impresionat de un jucător de la echipa a doua. Mijlocașul Andrei Tîrcoveanu este cel care l-a impresionat pe fostul jucător al ”câinilor”. Ajuns la 40 de ani, ”Clau-gol” consideră că antrenorul dinamoviștilor ar trebui să-i dea mai multe șanse puștiului de 19 ani.

”Tîrcoveanu este un câștig, ar putea să apară în lot la fiecare meci. Este un jucător extrem de talentat și, dacă scorul ți-ar permite, ar putea juca câte 10-15 minute, pentru că are potențial.

Nu se va face de râs. Și Dulca mi-a plăcut foarte mult. Revenind la Tîrcoveanu, cred că s-ar descurca foarte bine, are reale calități”, a mai spus Niculescu.

În acest sezon, Tîrcoveanu a evoluat pentru echipa mare a lui Dinamo timp de 61 de minute, în meciul de Cupa Ligii cu Voluntari.