• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Ovidiu Popescu a reuşit al doiea său gol în tricoul Stelei. Fotbalistul venit de la Timişoara a marcat în minutul 9 al duelului cu Foresta Suceava, de pe stadionul Areni, din 16-imile Cupei României.

La începutul acestui sezon, mai mulţi jucători ai vicecampioanei au fost consideraţi "pariuri" de către cei din conducere. Golubovic, Moke, Achim sau Aganovic nu au reuşit să se ridice deocamdată la nivelul aşteptărilor, însă alt fotbalist poate fi considerat pe bună dreptate o adevărată revelaţie.

Remarcat de curând de Becali, Ovidiu Popescu impresionează la fiecare meci prin disponibilitatea de efort şi prin faptul că reuşeşte să evolueze la fel de bine pe mai multe posturi. La bază mijlocaş la închidere, el a fost folosit cu Zurich ca apărător dreapta, rol care i-a fost destinat şi joi seară, în confruntarea de la Suceava.

Iar şarjele sale ofensive şi-au găsit recompensă mai devreme decât ar fi anticipat mulţi, reuşind să puncteze superb, în minutul 9, după o fază individuală de excepţie.

"El joacă bine pe toate posturile, eu cred mult în el pentru viitor. Ovidiu Popescu o să fie mai tare ca Pintilii. O să vedeţi într-un an jumate că o să fie peste el: e şi mai tehnic, şi mai puternic", spunea Becali, după partida contra lui Zurich.

Golul din această seară a fost al doilea al jucătorului pentru Steaua, după ce în debutul sezonului marca şi la Botoşani, în Cupa Ligii.

"Nu are importanţă unde joc, unde e nevoie - acolo intru. Eu sunt tânăr, vreau să îmi câştig locul în echipă. Mai am multe de pus la punct, dar sunt mulţumit că sunt la cea mai bună echipă din România"
Ovidiu Popescu