• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

CS Mioveni - Steaua 1-1 (5-4 dld). Mioveniul a reușit surpriza în Cupa României. Argeșenii au reușit să elimine Steaua, la loviturile de departajare, și să se califice în sferturile de finală ale competiției.

Antrenorul celor de la Mioveni, Alexandru Pelici, a fost extrem de fericit de performanța reușită și a ținut să-și felicite jucătorii. Pelici a dezvăluit și secretul succesului cu Steaua. Tehnicianul susține că jucătorii săi au obținut această victorie doar cu multă muncă, ajutați și de experiența din urmă cu o lună, când i-au învins pe roș-albaștri cu 1-0 într-un meci amical.

”Eu un moment fericit pentru noi, o bucurie care nu se poate exprima în cuvinte. Suntem bucuroși, este un lucru minunat. Dedic această victorie locuitorilor orașului. Ne-a prins bine acel joc amical. Băieții au simțit că jucătorii Stelei nu sunt extratereștri și dacă credem în noi putem să exploatăm jocul lor.

Steaua putea întoarce meciul, dar noi am avut încredere în noi. Băieții mei sunt minunați. Multă trudă, sacrificiu și șansă, aceasta a fost rețeta succesului. Le-am transmis băieților să creadă în ei. Prin această victorie am reușit să intrăm în istorie. Băieții o să primească o primă după acest meci”, a declarat la finalul jocului Alexandru Pelici, pentru Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT