• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Craiova - Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d.). Patrick Petre a avut şansa de a mai şterge din imaginea lăsată după episodul "Marbella" şi de a se împăca cu fanii dinamovişti, dar nu a fost să fie pentru mijlocaşul de 19 ani.

Cele două echipe au ajuns la penalty-uri, iar Petre, care a primit şansa de a evolua în acest meci, introdus fiind de Contra în minutul 79, a executat pentru Dinamo în cea de-a doua serie.

Din păcate pentru puştiul lui Dinamo, acesta a încercat o execuţie care să se oprească în vinclul porţii lui Calancea, dar mingea trimisă a trecut pe lângă stâlpul stâng.

În momentul în care Petre se îndrepta spre minge pentru a bate penalty-ul, camerele de luat vederi au surprins reacţia lui Adi Mutu, care, aflat în tribună, părea că are emoţii mari, anticipând parcă ratarea.

Am strâns din dinţi la toate penalty-urile. Mi-a părut rău pentru ei. Ar putea să îi afecteze. Cosmin nu e supărat pe Patrick. Depinde de bărbăţia lor faptul că au ales să execute penalty-urile", a comentat Adi Mutu. 

Penalty-ul s-a dovedit a fi unul decisiv. Dinamo a pierdut cu 5-6 la loteria penalty-urilor, după ce Spătarz a ratat şi el de la punctul cu var.