• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO ACS Poli Timișoara - FCSB 0-3. Cătălin Golofca a "spart gheața" la FCSB și a marcat primul său gol în tricoul roș-albastru, la meciul cu ACS Poli Timișoara, care a încheiat faza optimilor de finală din Cupa României.

La una dintre ultimele șanse primite la FCSB, Cătălin Golofca a reușit, în sfârșit, să marcheze pentru prima dată la echipa mare a bucureștenilor. A avut mare noroc, în minutul 56 al meciului de pe stadionul Dan Păltinișanu, când a profitat de o minge trimisă total greșit de Soljic, care de la 40 de metri a vrut să paseze cu capul pentru propriul portar.

Golofca a observat intenția adversarului și a anticipat excelent, ajungând primul la balonul care nu fusese trimis îndeajuns de puternic pentru a ajunge la Straton. Atacantul a trimis din prima, de la 20 de metri, cu o boltă peste portarul Straton, care a fost surprins avansat și nu a mai avut timp să se retragă, pentru a putea evita golul.

"A călcat o dată pe bec, dar e un băiat serios, care poate să ajute echipa în unele momente", a spus președintele de imagine, Helmuth Duckadam, la finalul meciului ACS Poli Timișoara - FCSB 0-3.

VIDEO Primul gol al lui Golofca la FCSB


Golofca are 3 goluri în sezonul 2017-2018, dar toate sunt pentru Botoșani, în Liga 1, înainte de transferul la FCSB.

12 meciuri are Golofca la echipa mare a lui FCSB: 6 în Liga 1, două în Cupa României, două în play-off-ul pentru accederea în grupele Ligii Campionilor și două în grupele Europa League.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT