• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul lui ACS Poli Timişoara, Ionuţ Popa, este mulţumit că echipa sa va întâlni liderul Ligii 1, FCSB, în optimile de finală ale Cupei României. Tehnicianul bănăţenilor a lansat şi o provocare pentru omologul său de pe banca roş-albaştrilor, Nicolae Dică.

"Toţi ne doream să cădem cu FCSB. Să văd dacă au curajul să vină la Timişoara cum am mers eu în campionat, cu patru juniori în echipă, cu trei debutanţi şi cu un singur fundaş dintre cei patru de pe linia de fund, restul fiind mijlocaşi şi atacanţi. Dacă vin aşa, le pup mâna. Dacă fac curaj, fac asta. Eu aşa aş face dacă aş fi la Steaua.

Eu vreau să-i bat pentru că i-am bătut şi cu Iaşiul, şi cu UTA. De ce să nu vreau să-i bat şi cu Timişoara? Dar nu e chestia de revanţă, doar mi-ar plăcea să vină Steaua în formula în care aş vrea eu să vină", a declarat Popa pentru Digi Sport.

Antrenorul de 64 de ani se referă la meciul direct din Liga 1, disputat pe 22 octombrie, când FCSB s-a impus cu 7-0 în faţa unei echipe timişorene decimate şi cu multe improvizaţii.

Popa a recunoscut, însă, că formaţia lui Nicolae Dică e dificil de învins, mai ales în această perioadă, în care prestaţiile vicecampioanei sunt excelente.

"Cred că vor fi mulţi oameni la meci, pentru că Steaua e într-adevăr selecţionata divizionară a României. Aşa am denumit-o eu. Au jucători buni, au jucători valoroşi, au rezultate foarte bune şi nu ştiu dacă îi bate cineva în ţară la cum joacă la ora actuală", a spus Ionuţ Popa.