• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ante Puljic a devenit un adevărat idol printre suporterii dinamoviști, după ce i-a calificat pe roș-albi în finala Cupei României. Fundașul, care a marcat golul decisiv în fața Stelei, în remiza de pe Arena Națională, scor 2-2, a povestit ce a simțit în momentul în care l-a învins pe Cojocaru.

"Voiam să îmbrățișez tot stadionul. O bucurie de nedescris. Eram într-o stare de exuberanță cum rar mi-a fost dat să am. Încerc mereu să fiu calm, să mă concentrez doar pe fotbal, însă a fost un moment extraordinar", a spus Puljic, pentru Gazeta Sporturilor.

Apărătorul spune că a fost comparat cu celebrul Rocky Balboa, după bucuria de nedescris pe care a trăit-o pe Arena Națională. "Un amic mi-a zis că arătam după gol precum Rocky Balboa, în film, după o confruntare. Vă dați seama că nu mă vedeam, dar, într-adevăr, mă simțeam ca Rocky. Mi se încordaseră mușchii, sângele pompa în vene la maximum, voiam sa strig, bucuria ieșea afară, era ceva ireal", a mai povestit Puljic.

Împrumutat de la Gent până în luna iunie, Ante Puljic și-ar dori să continue în tricoul lui Dinamo. Problema este că roș-albii trebuie să achite belgienilor suma de 150.000 de euro, pentru un transfer definitiv.

28 de ani este vârsta jucătorului croat