• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga a doua, etapa 31: UTA Bătrâna Doamnă - Olimpia Satu Mare, marţi, de la ora 17:00, în direct pe Digi Sport 1

Steaua - Dinamo 2-2. Dinamo Bucureşti, echipa antrenată de Mircea Rednic, a remizat, miercuri, scor 2-2, în meciul jucat în deplasare cu Steaua Bucureşti, pe Arena Naţională, în returul semifinalelor Cupei României, şi s-a calificat în finală.

Au marcat: Enache 17', Chipciu 52' / Ekeng 51', Puljic 75'.

La final, eroul "câinilor", Pulijc a comentat la cald disputa tocmai încheiată. Fundaşul s-a declarat extrem de mulţumit de faptul că a marcat şi a dedicat calificarea fanilor.

"E o seară frumoasă. Mulțumim lui Dumnezeu că am reușit să ne calificăm. E important că pe finalul sezonului ne luptăm pentru un trofeu. E cel mai mare derby din România și ne-am dorit un rezultat bun împotriva lor. Nu m-am așteptat să marchez. Urc des la fazele fixe și dacă am oportunitatea, încerc să înscriu. Mingea a ajuns la minge și am reușit să marchez. Înseamnă mult pentru noi şi pentru fanii noștri acest rezultat", a spus Puljic, la Digi Sport.

În încheiere, fundaşul a explicat de ce calificarea în finală reprezintă un rezultat atât de important şi a vorbit despre planurile sale de viitor.

"Oricunde am jucat, am luptat pentru ceva; iată că am șanse și în acest an să lupt pentru un trofeu", a mai spus apărătorul, care nu a dat un răspuns clar când a fost întrebat despre prelungirea contractului său: "Nu pot să comentez, trebuie să vorbesc cu șeful de aici de la Dinamo. Nu e numai decizia mea, ci și a lui Dinamo. Rednic a arătat aici că e un antrenor mare. Întregul vestiar îl respectă foarte mult".