• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gaz Metan - Dinamo 1-3. Medieșenii nu au mai reușit evoluția incredibilă din campionat, acolo unde s-au impus cu un categoric 4-0, și au fost învinși pe teren propriu de bucureșteni, care s-au calificat astfel în sferturile de finală ale Cupei României.

”Eric a fost greoi, ăstia am fost azi. Am fost greoi în construcție. Llullaku a fost aproape inexistent, benzile nu au mers. Și Crețu a făcut niște greșeli copilărești. Dinamo știam că va veni rănită și astăzi a fost mai bună ca la acel 4-0. Nu ne-a surprins cu sistemul. Am jucat cu doi închizători, puteam folosi și 3, dar nu am vrut să omor spectacolul. La 1-1, meciul mergea spre prelungiri, dar au meritat victoria.

Ne așteaptă un meci greu cu Astra, echipă cu care ne luptăm pentru locurile de play-off. Am jucat cu echipa bună pentru a păstra această serie. Pentru noi era cel mai important meciul de luni. Noi suntem pregătiți pentru toate. A început și picătura chinezească de vreo 3 săptămâni. Suntem o echipă mică. Trebuie să trecem peste tot. Nu îmi plac arbitrajele astea smecherești”, a spus Cristi Pustai, la finalul meciului, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

După ce au părăsit Cupa României, elevii lui Cristi Pustai au întrerupt seria de 14 meciuri fără înfrângere, în toate competițiile. Gaz Metan se poate lăuda însă că, după 20 de etape disputate în Liga 1, se află pe locul 2, înaintea Stelei.