• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cel mai ciudat duel din 16-imile Cupei României se va juca în Ştefan cel Mare. După ce au eliminat-o în faza precedentă pe Dunărea Călăraşi, jucătorii de la echipa a doua a lui Dinamo dau testul maturităţii în faţa echipei pregătite de Ioan Andone.

"Nu au de ce să se aștepte la un meci ușor. Și aici sunt jucători foarte buni, tineri, care vor să confirme și sunt sigur că o să dea ce e mai bun", a avertizat Andrei Tîrcoveanu. "Ar fi ciudat să dau gol, nici nu aș ști dacă să mă bucur sau nu", este sincer Denis Ciobotariu.

"Am făcut un salt foarte important până acum, până în faza asta a competiției, cu copiii pe care îi avem. Meciul ăsta pentru noi este o bucurie, trebuie să îl tratăm ca pe o sărbătoare, pentru că am ajuns până aici. Noi plecăm cu șansa a doua, oricum. Băieții de abia așteaptă să joace. Vă dați seama, vor să demonstreze și ei, sunt tineri. Este o șansă a lor să îi vadă și altă lume, și cei din conducere pentru că, până la urmă, ei sunt viitorul acestui club și sper să demonstreze că au valoare.

Pentru acest meci, îmi rămân doar doi jucători care au venit de la echipa mare: Alin Dudea și Tîrcoveanu. Restul vor rămâne la ei, probabil că vor juca împotriva noastră", a spus Laurențiu Diniță, antrenorul lui Dinamo II, pentru Digi Sport.

Partida dintre Dinamo II şi Dinamo va fi în direct la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 21:00. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro!

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT