• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Unul dintre derby-urile "şeisprezecimilor" Cupei României, fază care se va disputa pe 24, 25 şi 26 octombrie, este FC Botoşani-CFR Cluj. Partida va avea loc în Moldova deoarece regulamentul prevede disputarea partidelor din această fază, a celor din "optimi" şi a celor din "sferturi" pe terenul echipei aflate în urna B la tragerile la sorţi. Bogdan Mara a glumit pe seama tragerii la sorţi, după ce a căzut cu FC Botoşani, echipă de care s-a ferit.

"Am prins cel mai greu adversar şi vom mai juca şi în deplasare, una foarte lungă. Prietenul nostru, între ghilimele pot spune, Felix (n.r. Felix Grigore-director în cadrul FRF) nu a încălzit cum trebuie bilele, ha, ha, ha! Chiar vorbeam cu el înaintea tragerii şi îi ziceam că mi-aş dori să evităm Botoşaniul...

Asta este, dacă aşa au decis sorţii, ne vom juca şansa şi trebuie să mergem mai departe. Vom face programul în aşa fel încât jucătorii să treacă cu bine peste această perioadă în care avem două deplasări lungi, la Ovidiu şi la Botoşani", a explicat Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj la microfonul Digi Sport.

Este cunoscută legenda conform căreia la unele trageri la sorţi anumite bile ar fi încălzite pentru evitarea anumitor întâlniri. Şi pentru a împiedica astfel de discuţii, FRF a decis să înlocuiască vechile sfere de metal, în care sunt introduse bileţele cu numele echipelor, cu unele din plastic.