• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Steaua - Dinamo 2-2. SDinamo s-a calificat în finala Cupei României la fotbal, miercuri seara, după ce a terminat la egalitate cu Steaua Bucureşti, 2-2 (0-1), pe Arena Naţională, într-un meci din manşa secundă a semifinalelor, considerat în deplasare. În tur, scorul a fost 0-0.

La finalul partidei, Reghecampf, care fusese eliminat la pauză de Balaj, a avut un discurs prin care l-a desfiinţat pe arbitru. Tehnicianul i-a reproşat acestuia eliminarea lui Bourceanu, dar şi-a adus aminte şi de greşelile comise în meciul din campionat, de sâmbătă, contra Astrei.

"Sunt foarte multe lucruri de spus. În primul rând faza cartonaşului roşu. Dai galben, apoi schimb şi dai roşu. Nu se poate să schimbe cartonaşul. Nu am spus nimic la meciul cu Astra de Alibec, care merita roşu. Dar acum vine, după ce a arbitrat şi am pierdut campionatul şi face ce a făcut în această seară. Am înţeles că i-a dat roşu pentru că Gnohere are comoţie. Avea cumva RMN în buzunar şi nu vedem? Păi Gnohere a jucat 90 de minune. La fiecare atingere, fluieră doar în defavoarea noastră", a spus tehnicianul la Digi Sport.

Întrebat de jocul propriu-zis, tehnicianul s-a declarat mulţumit, în opinia sa Dinamo creându-şi foarte puţine ocazii, deşi a evoluat cu un om în plus.

"Am făcut o a doua repriză bună, e greu să joci în 10 oameni. Mergem mai departe, trebuie să strângem rândurile. Ne e greu, pentru că am pierdut două trofee în câteva zile. Trebuie să fim bărbaţi şi să mergem mai departe", a mai spus Reghe.