• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Laurenţiu Reghecampf a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că ar fi ideal ca jucătorii săi să marcheze cât mai repede în întâlnirea pe care Steaua o va disputa la Suceava cu Foresta, din cadrul Cupei României, deoarece terenul ar putea fi o mocirlă după 15 minute de joc din cauza ploilor.

"Va fi un meci greu cu Foresta, ţinând cont de condiţiile terenului, pentru că am înţeles că plouă şi nu este foarte bun. Va fi greu să pasăm dacă va ploua. Terenul va fi îmbibat de apă şi după 15 minute va fi o mocirlă. Iar în acel moment nu mai contează valoarea jucătorilor, ci echipa care se mobilizează mai mult. Ar fi ideal să marcăm cât mai repede, sper ca jucătorii mei să reuşească acest lucru.

Va fi un meci de luptă în care echipele nu vor putea să construiască. Cine se va adapta mai bine la aceste condiţii va câştiga. Se poate întâmpla orice. Nu ar fi un dezastru dacă am pierde, dar eu nu mă gândesc aşa de departe. Sunt sigur că vom avea de tras mâine seară (n.r. joi, 27 octombrie), dar avem o echipă mai bună şi ne vom impune", a menţionat tehnicianul.

REZULTATELE ŞI PROGRAMUL COMPLET DIN 16-IMILE DE FINALĂ ALE CUPEI ROMÂNIEI

În meciul de joi, antrenorul va folosi jucători care au evoluat mai puţin în ultima perioadă, de altfel Reghe a anunțat că Tamaș împreună cu alți 5, 6 jucători vor fi menajați.

"Cupa României este o competiţie pe care încercăm să o câştigăm, însă vom da posibilitatea să joace şi celor care nu au evoluat prea mult. Mai ales cei care vin după accidentări.

Cred că cei care vor intra în teren vor câştiga meciul şi sper să nu avem surpriza să ajungem la 11 metri. Ne dorim să câştigăm în 90 de minute, dar se pot întâmpla suprize", a precizat Laurenţiu Reghecampf.

Foresta va juca în premieră în nocturnă pe teren propriu, pentru această partidă fiind închiriată o instalaţie mobilă, iar antrenorul moldovenilor e convins că suporterii suceveni nu ar refuza să rămână pe stadion până după miezul nopţii doar pentru a asista la o victorie în faţa Stelei.

Partida se va disputa cu casa închisă, toate cele 6.000 de bilete fiind epuizate deja.

Steaua întâlneşte joi, de la ora 21:30, în deplasare, formaţia Foresta Suceava, într-o partidă din cadrul şaisprezecimilor Cupei României la fotbal. Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

AGERPRES