• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

CS Mioveni - Steaua 1-1 (5-4 dld). Continuă criza la Steaua. Roș-albaștrii nu se regăsesc. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a fost eliminată din Cupa României de CS Mioveni, după loviturile de departajare.

Extrem de supărat de această eliminare, Laurențiu Reghecampf și-a criticat din nou dur jucătorii și spune că din iarnă va lua măsuri. Antrenorul Stelei a lăsat de înțele că mai mulți fotbaliști vor părăsi echipa în pauza competițională, dar pe Tudorie este hotărât să-l păstreze, după ce în urmă cu două săptămâni spunea că e bun numai să care bagajele.

Reghe consideră că elevii săi i-au tratat de sus pe cei de la Mioveni și din această cauză au pierdut calificarea.

”Nu au mers multe lucruri în jocul din această seară. Trebuia să jucăm mult mai repede. Au crezut că meciul va fi ușor, eu le-am spus că nu va fi așa. Nu am ce să-mi reproșez. Jucătorii care au intrat pe teren trebuia să câștige meciul. Asta este, se întâmplă. Nu avem ce face, trebuie să mergem mai departe.

Există un blocaj, o să vorbim cu jucătorii, trebuie să vedem ce vom face. Mai avem două meciuri de jucat și din iarnă vom vedea ce vom face. Nu este normal ca la fiecare meci să ai 5-6 jucători care nu se ridică la nivelul echipei. Nu e normal să joci mereu în 3-4 jucători. O să vorbim că ei pentru că nu se mai poate așa. Din iarnă va fi cu totul altceva”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la finalul jocului.

Chiar dacă Steaua nu merge bine și ocupă poziția a 3-a în campionat, Reghe este convins că roș-albaștrii vor fi triumfători la finalul sezonului.

”Cu siguranță vom câștiga campionatul, nu am nicio îndoială”, susține Reghecampf.

După ce a greșit la golul celor de la Mioveni, fundașul vicecampioanei, Alin Toșca, a fost luat la ochi de tehnician și va fi băgat în ședință în zilele următoare.

”Toșca a făcut o greșeală copilărească, ar trebui să se comporte cu totul și cu totul altfel. Este un jucător de națională, cu experiență. O să discutăm și cu el să vedem ce vom face. Nu avem soluții, Tamaș a fost suspendat”, a mai spus antrenorul roș-albaștrilor.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT