• Tenis: WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Liga 1: Botoșani-Viitorul (ora 18:00) și Astra-CFR Cluj (ora 20:30) se joacă luni, 25 septembrie, pe Digi Sport 1

Astra a reușit să se impună, cu 1-0, în partida de Cupa României, cu Nouva Mama Mia Becicherecu Mic. Principalul eveniment al meciului s-a petrecut în minutul 84, când pe teren a intrat patronul echipei de Liga a 3-a, George Sîngiorzan.

Acesta s-a mutat în SUA în urmă cu 16 ani și a venit special în țară pentru a putea evolua în partida cu Astra. Sîngiorzan și-a îndeplinit dorința, însă regretă faptul că nu a avut ocazia să-l cunoască pe Marius Șumudică. Antrenorul giurgiuvenilor nu a făcut deplasarea la Timișoara, preferând să rămână în București.

Sîngiorzan este însă mulțumit de faptul că echipa sa a ajuns până în această fază a competiției și anunță că se va mai auzi de Becicherecu Mic în fotbalul românesc.

”Noi ne-am pregătit special pentru meciul de azi. Cred că am făcut o figură frumoasă și am ieșit destul de bine. Am ieșit cu capul sus. Regret că pe final nu am reușit să marcăm. Sunt mulțumit că am ajuns până aici. Sunt nemulțumit de unii jucători, de la care aveam așteptări mai mari. O să mai auziți de Becicherecu Mic, avem proiecte foarte mari.

Nu este important că am jucat eu câteva minute, am vrut să fiu alături de băieți. Mă bucur că am ieșit cu capul sus. Ne-ar fi făcut plăcere să jucăm împotriva celei mai bune echipe pe care putea să o alinieze Astra, aș fi vrut să-l vedem și pe Marius Șumudică”, a declarat George Sîngiorzan, pentru Digi Sport.

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT