• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua - Dinamo 2-2. Căpitanul lui Dinamo, Dorin Rotariu, i-a dat dreptate antrenorului Stelei, George Becali, care a declarat că antrenorul Mircea Rednic a fost principalul atu al echipei din Ştefan cel Mare în meciul de miercuri seară, de pe Arena Naţională.

"Mulţumesc echipei. Am muncit cu toţii pentru această victorie, dar şi pentru acest sezon. Faptul că am ajuns în play-off şi în finala Cupei este un lucru important. Am format o echipă puternică, împreună cu domnul Mircea Rednic. Când eşti la Dinamo mereu sunt obiective mari, mereu se va încerca să se aducă jucători cu valoare pentru a-şi îndeplini aceste obiective. Sper să ne revenim din punct de vedere fizic şi psihic pentru că ne aşteaptă un meci greu în play-off", a declarat fotbalistul lui Dinamo, Dorin Rotariu.

Mijlocaşul este mândru de încrederea oferită de tehnicianul Mircea Rednic, care l-a desemnat căpitan la meciul cu Steaua din semifinalele Cupei României, în absenţa lui Paul Anton.

"Faptul că eşti căpitan la Dinamo este o mândrie. Ai pe braţ chipul lui Hîldan şi toţi suporterii aproape. Le mulţumesc fanilor pentru că au fost alături de noi şi au creat o atmosferă senzaţională. Încă o dată felicit colegii pentru că au dat totul că să reuşim calificarea. Sunt jucătorul lui Dinamo, îmi fac datoria pe teren. Noi, jucătorii, vrem să obţinem totul la maximum. Jucăm fiecare meci la victorie şi vrem să obţinem maximum. Vom sărbători la următorul meci", a mai spus Dorin Rotariu.

Steaua - Dinamo s-a terminat 2-2, rezultat care a calificat-o pe formaţia din Ştefan cel Mare în finala Cupei României. "Câinii" vor evolua în runda următoare din play-off, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, duminică, 24 aprilie, de la ora 20:30.