• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

GAZ METAN MEDIAȘ DINAMO 1-3! Dan Nistor a reușit să-i încânte pe fanii ”roș-albi” după episodul "baderola" și după penalty-ul ratat din partida cu ASA Târgu Mureș. Fotbalistul de 28 de ani a înscris în partida pe care Dinamo a obținut-o pe terenul lui Gaz Metan Mediaș și a obținut astfel calificarea în sferturile Cupei României.

”Sunt foarte bucuros că am câștigat și ne-am calificat mai departe, banderola contează mai puțin. Trebuia schimbat sistemul pentru că este o cu totul altă competiție, trebuia să ne calificăm mai departe, așa că suntem bucuroși că a făcut-o. Nu știu pe cine dorim să întâlnim în sferturile Cupei, nu pot să vă zic acum, suntem bucuroși că ne-am calificat, important este să ne facem jocul”, a reacționat Nistor imediat după meci.

Fotbalistul venit de la Pandurii spune că întreaga tevatură creată în ultima săptămână după episodul ”banderola” și după acel penalty ratat cu ASA nu a pus o presiune în plus pe umerii lui.

VEZI PROGRAMUL DIGI SPORT

”Nu este nicio presiune pentru mine, am câștigat cu ASA, ne-am calificat și în Cupă, sperăm să o facem și la Iași. Luptăm în Cupă, Cupa Ligii și în campionat, toate trei ne sunt la îndemână. Mai avem două meciuri în campionat și unul în Cupa Ligii, iar apoi ne vom încărca bateriile. Vom relua antrenamentele, iar cu câteva transferuri ne vom bate la campionat” , a mai spus Nistor, care a apreciat mutarea făcută de Ioan Andone: ”Am jucat mijlocaș stânga, m-am simțit bine, am și marcat, a fost ideea lui Mister. Da, îmi pare nespus de rău pentru acel penalty ratat, sper să mai înscriu acum și sper să o fac cât mai repede”.