409039320_952190462933343_4884704218579853696_n
Postarea FCSB-ului în ziua în care s-au împlinit 37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei
332745295_551069770455363_632713492094963931_n
Exclusiv 19 ani de la celebrul meci Steaua - Valencia! Andrei Cristea: "A fost o surpriză foarte mare"
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare
Digi Sport 1 Live
Acum
Fotbal Club

Sănătatea Cluj - FCSB 1-6. Calificare fără emoţii pentru roş-albaştri, care au avut patru debutanţi. Man, omul meciului

25.10.2017, 19:23

FCSB a avut o seară perfectă. În victoria cu 6-1 cu Sănătatea Cluj, din 16-imile de finală ale Cupei României, a marcat un debutant de 14 ani, Dennis Man a reuşit o "dublă", iar Vlad Achim a semnat golul serii.

gol steaua
  • Baraj EURO: Bosnia si Hertegovina - Ucraina, joi, 21:45, DGS 1

  • Elite League U20: Romania - Italia, joi, 18:00, DGS 1

Soarta meciului s-a decis încă din prima repriză, în care Man a fost protagonistul absolut. Fostul arădean a deschis scorul în minutul 14, apoi a dublat avantajul oaspeţilor peste doar 9 minute, când a transformat un penalty obţinut de Golofca.

La aceeaşi fază, clujenii au rămas în 10. Cristian Paul a primit cartonaşul roşu, pentru henţul de pe linia porţii care a dus la acordarea loviturii de pedeapsă.

Atacantul de 19 ani şi-a continuat prestaţia foarte bună şi le-a pasat lui Daniel Benzar şi William De Amorim, care au stabilit rezultatul pauzei - 4-0.

În repriza a doua, spectacolul a fost asigurat de Achim, care a înscris senzaţional de la marginea careului, în minutul 58, în timp ce gazdele au reuşit golul consolării cu şapte minute înainte de final, prin Emanuel Negru.


Însă ultimul cuvânt l-au avut tot oaspeţii. Fiul lui Pompiliu Stoica, Ianis, a devenit cel mai tânăr debutant din istoria FCSB, la doar 14 ani, şi a sărbătorit evenimentul cu golul de 6-1, înscris în prelungiri.

Nu a fost singurul puşti care a primit o şansă din partea lui Dică. Paul Szecui, Laurenţiu Ardelean şi Emilian Pacionel au fost de asemenea folosiţi de tehnicianul vicecampioanei, care merge mai departe cu scorul acestei faze a Cupei României.


LIVE TEXT

Min. 90+3 - FINAL DE MECI! La capătul unei partide în care Nicolae Dică a debutat patru jucători - Paul Szecui, Laurenţiu Ardelean, Emilian Pacionel şi Ianis Stoica (acesta, la 14 ani, este cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată pentru roş-albaştri) -, vicecampioana s-a impus cu 6-1 şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României.

Dennis Man a fost omul meciului, cu două goluri şi două pase decisive, Vlad Achim a reuşit golul serii, iar Ianis Stoica şi-a sărbătorit debutul stabilind rezultatul final. Daniel Benzar şi William De Amorim au completat lista marcatorilor.

Min. 90+2 - GOOOOOL, 6-1 FCSB! Debut de vis pentru Ianis Stoica. La doar 14 ani, a reuşit să marcheze pentru echipa mare a roş-albaştrilor, stabilind scorul final pe Cluj Arena

Min. 83 - GOOOOOL Sănătatea, 1-5! Într-un entuziasm general în tribune, Emanuel Negru a marcat golul de onoare al gazdelor, după o fază la care apărarea oaspeţilor s-a bâlbâit. 

Min. 78 -      Cartonaş galben primit de Ardelean. 

Min. 77 -      Şi Yuh a fost avertizat, pentru un fault tare asupra lui Pacionel. 

Min. 76 -      Cartonaş galben pentru Pacionel.

Min. 75 - Ocazie FCSB! Fază frumoasă creată de Ianis Stoica în banda dreaptă, încheiată cu o centrare ideală pentru De Amorim, care a trimis incredibil pe lângă, din doar câţiva metri. 

Min. 74 - Ultima schimbare la gazde. Dan Matei i-a lăsat locul lui Misăraş. 

Min. 73 - Ocazie FCSB! Ianis Stoica a fost la rândul său la un pas de a marca la debut. Lansat excelent de Achim, fiul lui Pompiliu Stoica a fost blocat de Lăzăreanu. 

Min. 71     Cartonaş galben primit de Dan Matei. 

Min. 65 - A doua modificare la gazde. Ititesc i-a luat locul lui Gaşpar.

Min. 63 - Ocazie FCSB! Pacionel a fost aproape de gol la debut. De Amorim a întors foarte bine la marginea careului, de la unde tânărul jucător al roş-albaştrilor a tras din prima, dar Lăzăreanu a reuşit să respingă. 

Min. 61 - O schimbare şi la gazde. Bucur a intrat în locul lui Vitan

Min. 60 - Ultima schimbare la FCSB. Ianis Stoica, fiul lui Pompiliu Stoica, în vârstă de doar 14 ani, a intrat în locul lui Golofca.

Min. 58 - GOOOOOL, 5-0 FCSB! Roş-albaştrii sunt dezlănţuiţi. Căpitanul Vlad Achim a reuşit golul serii, cu o execuţie senzaţională. Un dribling de efect la marginea careului şi o scăriţă elegantă la care Lăzăreanu a rămas simplu spectator. 

Min. 46 - Nicolae Dică a făcut două schimbări la pauză. Ardelean şi Pacionel i-au înlocuit pe Larie şi Dennis Man. 

Min. 46 - A început repriza a doua. 

Min. 45+1 - PAUZĂ! Nicio emoţie pentru FCSB, care conduce cu 4-0, la capătul unei reprize în care Dennis Man a fost protagonistul absolut. 

Min. 45 - GOOOOOL, 4-0 FCSB! William De Amorim şi-a trecut la rândul său numele pe lista marcatorilor, cu o execuţie elegantă din interiorul careului. Man a fost din nou implicat, cu al doilea assist al serii

Min. 32 - GOOOOOL, 3-0 FCSB! Dennis Man e în zi de graţie. Atacantul roş-albaştrilor a trecut la serviciu şi, după o acţiune personală, i-a pasat în faţa porţii lui Daniel Benzar, care a marcat cu un şut din prima

Min. 30 - Ocazie FCSB! Şansă uriaşă irosită de Golofca. Intrat în careul advers, jucătorul roş-albaştrilor a trimis dezamăgitor din interiorul careului la mare distanţă de poartă. 

Min. 23 - GOOOOOL, 2-0 FCSB! Dennis Man a transformat impecabil lovitura de la 11 metri şi a reuşit astfel prima sa "dublă" în tricoul roş-albaştrilor

Min. 22     Penalty pentru FCSB şi cartonaş roşu primit de Cristian Paul, de la Sănătatea. Oaspeţii au scăpat pe contraatac prin De Amorim, care i-a pasat lui Golofca, aflat în faţa porţii părăsite de Lăzăreanu, ieşit în întâmpinarea fostului jucător al Astrei. Fotbalistul transferat de la Botoşani a trimis cu capul din câţiva metri, dar Paul a respins cu mâna şi a primit direct "roşu".

Min. 17 - GOOOOOL, 1-0 FCSB! Dennis Man a deschis scorul, la capătul unei acţiuni foarte bune a echipei lui Nicolae Dică, pe care a încheiat-o cu un şut la colţul lung, cu piciorul stâng. Pasa decisivă, una superbă, cu călcâiul, i-a aparţinut lui William De Amorim

Min. 14 - Ocazie FCSB! Fază prelungită de atac a oaspeţilor, încheiată cu un şut al lui Daniel Benzar, din interiorul careului. Portarul clujenilor, Lăzăreanu, a reuşit să respingă în corner.  

Min. 1 - A început meciul

Echipa de start a clujenilor

UPDATE 19:20 Nicolae Dică va trimite în teren o formulă experimentală. Tehnicianul de 37 de ani va avea la dispoziție doar 5 rezerve.

Echipa de start a FCSB:

Vlad - Pleașcă, Larie, Jorge, Mario Mihai - Achim, Szecui - Golofca, D. Benzar, De Amorim - Man

Rezerve: Stăncioiu, Ardelean, Nicola, Stoica, Pacionel

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Oficialii celor de la FCSB au decis să trateze meciul din ”16”-imile Cupei României, contra celor de la Sănătatea Cluj, locul al treilea în Liga 3, care se va disputa diseară, de la ora 20:30, pe ”Cluj Arena”, cu un lot experimental dincare vor face parte multe nume mai puțin uzitate.

Astfel, cei mai cunoscuți fotbaliști ai roș-albaștrilor, care au făcut deplasarea la Cluj, sunt William de Amorim, Vlad Achim, Artur Jorge, Cătălin Golofca, Dennis Man și Daniel Benzar. Dintre numele necunoscute, Dică a decis că este un moment prielnic pentru a le da șansa mai multor tineri, cum ar fi Emilian Pacionel (16 ani), atacant, dar și Alex Nicola (fundaş), Mario Mihai (atacant), Mihai Neg (fundaş), Ianis Stoica (mijlocaş) şi Laurenţiu Ardelean (mijlocaş).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Rămâne de văzut cum va arăta primul 11 al vicecampioanei pe ”Cluj Arena” și cum se vor descurca tinerii jucători contra celor de la Sănătatea, echipă pe care au mai eliminat-o în aceeași fază a competiției, dar în urmă cu şase ani.

Ardelenii au avut parte de o surpriză la antrenament - Ioan Andone le-a făcut o vizită jucătorilor pregătiţi de Dan Matei şi Csaba Kis. Fostul antrenor al lui Dinamo este prieten cu finanţatorul ”viruşilor verzi”, care are 53 de ani.

”În prelungiri o să fac tot ce pot să ajut echipa! Numai în prelungiri, că avem voie la a patra schimbare”, a spus Aurelian Ghişa - finanţator Sănătatea Cluj, care a glumit în continuare: ”Și nea Ando stă pe bancă. După ce vedem cum joacă Steaua, normal, atunci trebuie să-mi explice ce am de făcut, la câte derby-uri a câștigat cu Steaua....

Steaua e o echipă care e și în formă, le va fi foarte greu, realitatea asta e, dar, cu atitudine și cu dăruire, se poate orice”, a spus și Ioan Andone.

Etichete: steaua , echipa steaua , cupa romaniei 16-imi , sanatatea cluj steaua live text , steaua cupa romaniei live text , pacionel steaua dica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate
Câştigătorul celor 5,86 de milioane de euro la Joker şi-a ridicat banii. Cine este, mesajul său, și ce spune despre numerele jucate

Câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Joker din 14 martie s-a prezentat, luni, la...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
gigi baluta
Gigi Becali a auzit că Radunovic a anunțat că pleacă de la FCSB și a intrat în direct: ”A venit la mine la palat”

Întrebat cine a fost cel mai bun fotbalist, Giovanni Becali a răspuns imediat: ”Numărul 1! Un geniu”
giovanni becali 7
Caz de dopaj în SuperLigă! A fost depistat pozitiv: ”Sunt uluit!” Reacția conducerii: ”Am rămas fără cuvinte”
FOTBAL:FCSB-SEPSI OSK SFANTU GHEORGHE, SUPERLIGA SUPERBET (11.02.2024)
Cum arată "Popeye", la 3 ani după ce a recunoscut că și-a injectat ulei de motor pentru a avea bicepși uriași
Russian 'Popeye', 23, with bulging biceps from synthol injections is defeated after only three minutes in MMA contest
Gigi Becali s-a convins, după prima etapă din play-off: "Ea e principala adversară, fără să supăr pe nimeni!"
FOTBAL:PREZENTARE BOGDAN ANDONE LA FCSB (5.06.2019)
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv ”Poate juca lejer la orice echipă din România”. Ilie Dumitrescu, ”vrăjit” de un fotbalist care se bate la retrogradare

Video Exclusiv Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu. ”N-are măsura cuvintelor. Pun pariu că nu va investi la Dinamo”
lucescu-negoita
E gata! Viitorul lui Ionuț Radu a fost decis deja: ”Nu e bine pentru el”. Ce se va întâmpla cu portarul român
ionut-radu
Presa din Ungaria a reacționat după ce Cosmin Matei, jucătorul lui Sepsi, a fost depistat pozitiv
cosmin-matei
Citește și
Anunțul făcut de CSA Steaua despre obținerea dreptului de promovare
Logo Steaua București / Foto: Facebook@CSASTEAUA
Adi Popa, în lacrimi după revenirea la CSA Steaua! Anunțul făcut la finalul meciului cu Tunari
Screenshot 2024-03-16 at 17.58.00
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Cum a apărut un mire la ședința foto organizată după nuntă. Imaginile au stârnit ample controverse: „Ar trebui să divorțezi de el!”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
Toate detaliile transferului lui Louis Munteanu. Sumă de achiziție + salariul: doar Șucu și Becali și-l permit
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
A fost deschis testamentul lui Matthew Perry. Cine sunt cei patru beneficiari ai averii actorului din „Friends”
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
Bizarerii marca FRF. Se știu echipele care prind locurile de promovare în Superliga, înainte de startul play-off-ului
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
De ce spun maghiarii că românii trăiesc ca în America Latină? Ce i-a enervat atât de rău?
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Gigantul francez care deschide o nouă fabrică în România. Investiția extraordinară vine cu sute de locuri de muncă și salarii pe măsură
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Tragedie la Miami! A murit iubitul Arynei Sabalenka, la doar 42 de ani
Dinamo a umilit-o pe Steaua! S-a înregistrat cea mai mare diferență din istoria derby-ului
HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-SPORTING LISABONA, EHF EUROPEAN LEAGUE (5.03.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Fosta iubită a lui Dorian Popa, în bustieră albă, o fustă minusculă și cizme până la coapse. Babs strălucește la 41 de ani
Digi World
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"
Digi Animal World
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat