• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Tensiunea returului dintre FC Voluntari şi CS U Craiova, din semifinalele Cupei României, s-a simţit şi la sectorul VIP al arenei din Chiajna, acolo unde a avut loc partida.

În pauza meciului, directorul general al ilfovenilor, Dan Leasă, a fost implicat într-o ceartă cu patronul oltenilor, Mihai Rotaru. Potrivit martorilor, în apropiere se afla şi "Barză", fostul lider al galeriei Universităţii Craiova, în prezent om de afaceri.

Lucrurile au degenerat între cei doi oficiali, care au fost la un pas de bătaie, însă totul s-a încheiat după intervenţia lui Marius Şumudică. Antrenorul Astrei Giurgiu i-a despărţit pe Leasă şi Rotaru, apoi situaţia s-a liniştit.

Nu este prima oară când "Barză" este implicat într-un moment tensionat, în actuala ediţie a Cupei României. După ce oltenii s-au impus în urma loviturilor de departajare în faţa lui Dinamo, în sferturi, fostul şef de galerie a avut o altercaţie cu Steliano Filip.

Fotbalistul de la Dinamo a fost înjurat de către "Barză", iar fundaşul alb-roşiilor a reacţionat. Omul de afaceri a răspuns la rândul său şi i-a spus lui Filip că e "ţăran" şi "prost".

În cele din urmă, forţele de ordine au intervenit şi au calmat spiritele, înainte ca totul să escaladeze.