• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 13:34: S-au stabilit semifinalele Cupei României ediţia 2016-2017, conform tragerii la sorţi care a avut loc azi la Casa Fotbalului.

Programul semifinalelor Cupei României:

CS U Craiova - FC Voluntari

Astra Giurgiu - ACS Poli Timişoara

Penultimul act al Cupei României se va disputa tur-retur. Prima manşă va avea loc în intervalul 25-27 aprilie, iar manşa secundă în perioada 16-18 mai. Finala Cupei României se va disputa pe 27 mai.

Semifinalele Cupei României vor fi transmise ÎN DIRECT de Digi Sport.

Conform FRF, în cazul în care jocurile din Cupa României sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat (cazul Craiovei şi Voluntariului), jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplinește condițiile regulamentare necesare disputării jocului și televizării.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT


Tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României va avea loc luni, 10 aprilie, de la ora 13.30, la Casa Fotbalului, a anunţat site-ul oficial al FRF.

Cele patru echipe ajunse în "careul de aşi", Astra Giurgiu, ACS Poli Timişoara, CS U Craiova şi FC Voluntari, vor fi introduse într-o singură urnă.

Cele mai titrate echipe din istoria Cupei sunt Steaua (22 de trofee), Dinamo şi Rapid (câte 13).

Ultima dată când nicio echipă din Capitală nu a ajuns în semifinalele Cupei s-a întâmplat în 2013, când trofeul a fost cucerit de Petrolul.