• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Adnan Aganovic (29 de ani), fotbalist care a trecut în ultima lună şi jumătate printr-un adevărat calvar, a revenit cu gol pentru Steaua. Fotbalistul croat a marcat pentru 2-1 în disputa cu Foresta Suceava, din 16-imile Cupei României.

Ghinioanele par că s-au terminat pentru Aganovic, care s-a accidentat în partida cu CFR Cluj, pierdută de roș-albaștri cu 1-2. Jucătorul de 29 de ani a suferit o dublă fractură de mandibulă şi perioada de recuperare a fost foarte complicată.

"Probabil că stă o lună de zile, trebuie să poarte un bandaj. Va mânca sau va bea cu paiul", spunea Reghe la câteva zile după partida contra clujenilor.

Deşi revenirea în sala de forţă s-a produs destul de repede, problemele au continuat, mijlocaşul revenind în lot abia cu Zurich. El a fost inclus pe bancă şi la partida cu ASA, din campionat, însă abia la Suceava a primit din nou şansa de a fi titular.

Iar evoluţia sa a fost una consistentă, încununată cu un gol. După o fază prelungită de atac a roş-albaştrilor, croatul a împins, din 8 metri, balonul în poarta bucovinenilor.

Aganovic a fost achiziționat în această vară de Steaua, de la AEL Limassol. În 13 jocuri fusese folosit în acest sezon, în toate competiţiile, nereușind să înscrie niciun gol.