• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul lui CFR Cluj, Antonio Conceicao, a declarat, luni, că echipa sa este pregătită să câştige finala Cupei României, care se va disputa marţi, de la ora 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, însă crede că şi Dinamo va fi foarte motivată, după tragedia legată de moartea jucătorului Patrick Ekeng.

"Suntem în faţa unui joc important, vorbim despre o finală. Ne-am pregătit pentru acest obiectiv, iar acum sperăm să şi câştigăm trofeul. Le-am transmis jucătorilor să aibă plăcerea de a juca, pentru că nimic nu e mai frumos decât să joace o finală.

Dinamo e o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, iar noi trebuie să fim concentraţi şi să câştigăm fiecare duel. Nu ştiu dacă cei de la Dinamo se vor putea concentra după tragedia cu Ekeng. Este evident că moartea sa a afectat pe toată lumea. Cred că Dinamo va fi motivată să câştige şi pentru Ekeng", a spus tehnicianul portughez.

La rândul său, căpitanul formaţiei din Gruia, Mario Camora, a dat asigurări că atât el, cât şi colegii săi sunt pregătiţi pentru duelul din ultimul act.

"Suntem pregătiţi de finală, nu cred că e nevoie să ne motivăm în plus. Este un trofeu pe care şi-l doreşte fiecare jucător", a precizat fundaşul stânga al clujenilor.

Camora s-a arătat nemulţumit de faptul că finala se va disputa într-o zi de lucru şi, astfel, suporterii echipei sale ar trebui să piardă două zile de muncă pentru deplasarea la Bucureşti.

Finala Cupei României, Dinamo - CFR Cluj, va fi în direct de pe Arena Naţională marţi, de la ora 21.30, la Digi Sport 1.

AGERPRES