• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo s-a calificat cu emoții în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins la limită pe Dinamo 2, scor 2-1, asta deși a doua echipă a grupării din ”Ștefan cel Mare” a avut un gol anulat incorect în repriza a doua.

Dincolo de meciul în sine, fotbaliștii au vorbit și despre situația inedită în care au fost puși. Roberto Cobrea, al treilea portar din lot, după Brănescu și Penedo, a vorbit, ÎN DIRECT la ”Digi Sport Special”, despre duelul cu ”frații” mai mici.

”A fost foarte ciudat, mai ales dacă ținem cont să suntem zi de zi împreună la antrenamente. A fost ciudat, pentru că la începutul meciului, nu știam sigur, e roșu sau alb echipamentul nostru?

Noi am intrat pe teren cu gândul de a ne face meseria cât mai bine, să respectăm fotbalul, pentru că nu ne puteam gândi să ne depășim adversarii sau să luptăm să fim mult peste ei. Până la urmă, erau colegii noștri”, a spus Cobrea.

”Am intrat pe teren puțin mai relaxați, eram totuși prima echipă!”

Fostul goalkeeper al Petrolului s-a arătat impresionat de atitudinea celor de la echipa a doua și a recunoscut că cei de la prima echipă au tratat meciul mai lejer.

”Acum câteva zile chiar am avut meci alături de ei  și mi-a plăcut atunci atitudinea lor, la fel ca și acum. Noi am intrat puțin mai relaxați, pentru că totuși eram prima echipă, dar tot ce contează este că ne-am calificat. Îi felicit pe cei de la Dinamo 2 pentru că au făcut un meci foarte bun.

Din punct de vedere al atitudinii și al concentrării, cred că au fost puțin peste noi. Au demonstrat în acest meci că oricare dintre ei poate face pasul la prima echipă”, a mai spus Cobrea la Digi Sport. 

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT