• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ieșit de pe teren în prima repriză din cauza unei accidentări, Steliano Filip așteaptă acum să fie pe teren la finala Cupei României și să câștige trofeul cu dinamoviștii, după ce roș-albii au eliminat-o pe rivala Steaua.

"Nu am trăit niciodată un asemenea moment, sper să şi câştigăm Cupa României. Acesta e obiectivul echipei. Noi ne-am dorit mai mult ca ei, am fost o echipă în această seară. Sper să o ţinem tot aşa. Pentru fanii noştri, meciul cu Steaua e cel mai important joc. Acum, ar fi păcat să nu câştigăm trofeul, mai ales că am muncit mult să ajungem până în finală", a spus fundaşul roș-albilor.

Referitor la faptul că Dinamo nu a pierdut niciun derby cu Steaua dintre cele şase disputate în acest sezon, Filip a afirmat: "Când joci cu Steaua, atunci ai o determinare mai mare. Lucrurile s-au mai schimbat în ultima vreme. Cei de la Steaua ne-au privit mai mereu de sus, dar uneori, când nu eşti modest, fotbalul îţi dă peste nas", a fost mesajul apărătorului pentru campioana României.

Dinamo își va afla joi seara adversara din finala Cupei României. În cealaltă semifinală, CFR o întâlnește pe ASA Târgu Mureș, după ce în tur scorul a fost 0-0. Partida de la Cluj este LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 20:30.