• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steaua - Dinamo 2-2. Roş-albaştrii au dat vina de arbitraj, după ce au fost eliminaţi de eternii rivali în semifinalele Cupei României. Alex Bourceanu a fost eliminat înainte de pauză, iar roş-albaştrii s-au văzut nevoiţi să joace în inferioritate numerică restul partidei. Deşi au condus cu 1-0 şi 2-1, elevii lui Reghecampf s-au văzut egalaţi de fiecare dată şi au ratat calificarea în ultimul act al Cupei României.

VIDEO MM Stoica: "Eliminarea Stelei a fost cauzată de arbitrajul tendențios al brigăzii lui Balaj"

VIDEO Reghe a pus tunurile pe Balaj: "A avut RMN în buzunar? Am pierdut cu el titlul, acum Cupa" 

La finalul partidei, tabăra Stelei a acuzat dur arbitrajul lui Cristi Balaj, căruia îi reproşează în principal eliminarea lui Bourceanu. Laurenţiu Reghecampf, MM Stoica, dar şi câţiva dintre jucătorii Stelei s-au declarat revoltaţi de felul în care centralul a condus partida.

Intrat în direct la Digi Sport Special, fostul arbitru internaţional Ion Crăciunescu a dat verdictul, după ce a revăzut fazele discutabile. Specialistul Digi Sport crede că Bourceanu a fost eliminat corect, că Stelei trebuia să i se acorde un penalty la Momcilovic, după un contact cu Marc, şi că Adi Popa l-a faultat pe Corbu la faza premergătoare golului doi al Stelei.

"Eliminarea este justificată din punct de vedere al regulamentului. Pe Bourceanu nu-l interesează mingea, el se uită după adversar şi îl loveşte cu cotul în gât. Este un cot care este dus în gâtul adversarului, ceea ce înseamnă că el foloseşte cotul ca o armă. Eu chiar m-am speriat când am văzut spasmele jucătorului de jos. Fapta lui Bourceanu este incalificabilă. Nu avem de ce să vorbim, decât de cartonaş roşu.

La faza cu Momcilovic este contact. Este o neglijenţă, nu ceva intenţionat, dar este contact. Îl împiedică, e o neglijenţă să faci aşa ceva. Contactul este aproape involuntar, dar este o neglijenţă a fotbalistului, duce piciorul în direcţia aceea şi l-a împiedicat. Nu trebuie să fie intenţie, este neglijenţă. Se poate ca Balaj să nu fi văzut contactul, noi îl vedem după reluare.

Am văzut, este fault (n.r. faza cu Adi Popa şi Corbu, dinaintea golului doi al Stelei)", a declarat Crăciunescu, la Digi Sport Special.

VIDEO Intervenţia lui Ion Crăciunescu şi fazele discutabile: