• 1. Primul derby al României din 2017 se joacă de Mărțișor, pe Digi Sport 1. Steaua - Dinamo e miercuri, 1 martie, de la ora 20:00
  • 2. Juventus și Napoli se duelează pentru un loc în finala Cupei Italiei. Turul semifinalelor se dispută marți, 28 februarie, de la ora 21:45, pe Digi Sport 2

În pericol să nu câștige niciun trofeu în acest sezon, steliștii sunt conștienți că au avut parte de un sezon modest. Dacă la finalul derby-ului cu Dinamo, din Cupa României, a acuzat dur arbitrajul, Mihai Stoica și-a schimbat discursul pe Facebook și spune că roș-albaștrii au ajuns în această situație grea din mai multe motive.

În postarea de pe rețeaua de socializare, Mihai Stoica a adăugat mai multe fotografii cu Laurențiu Reghecampf, semn că îl susține pe antrenorul Stelei, care ar putea să fie schimbat din vară cu Edi Iordănescu.

"Ne aflăm într-o situație delicată, generată în principal de erorile noastre. Loviți din toate părțile de accidentări, de arbitraje potrivnice, de invențiile unora, de o stranie coaliție (din păcate, funcțională), într-o conjunctură total nefavorabilă, suntem însă mai uniți ca oricând.

Caracterele puternice se vad în momente dificile, așa cum marile performanțe vin după sezoane ratate.

Vom începe sezonul viitor mai puternici și mai motivați! Dar până atunci, mai avem 3 meciuri la sfârșitul cărora trebuie să obținem calificarea în preliminariile UCL, plus un trofeu de adjudecat", a scris oficialul Stelei pe Facebook.