• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Steliștii sunt așteptați cu brațele deschise la Suceava. "Roș-albaștrii" vor întâlni Foresta în 16-imile Cupei României. Partida se va disputa joi, 27 octombrie, de la ora 21:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport.

Fostul jucător al Stelei, Dorin Goian, în prezent președintele moldovenilor, susține că oamenii din Suceava așteaptă cu nerăbdare duelul cu vicecampioana, dar este dezamăgit de faptul că nu vor putea deschide tot stadionul pentru meciul cu Steaua.

”Îi vom primi bine pe cei de la Steaua, este echipa cea mai iubită din țară și cea mai puternică. Lumea este entuziasmată în oraș, de abia așteaptă. Cererea de bilete este foarte mare. Din păcate pe stadion vor putea intra doar 6-7.000 de spectatori, pentru că avem două tribune închise pentru că nu au aviz ISU, altfel cred că erau 20.000 de locuri”, a declarat "Goe", la Digi Sport Matinal.

Goian a ținut să-i asigure pe vicecampioni că gazonul se va prezenta în condiții foarte bune și dacă va fi nevoie echipa pe care o conduce se va antrena pe alt teren.

”Avem un gazon foarte bun la Suceava, vom vedea și cum va fi vremea, dar dacă va ploua ne vom antrena în altă parte pentru a păstra gazonul bun pentru meciul cu Steaua”, a mai spus Goian.

Pentru a putea juca cu Steaua la Suceava, cei de la Foresta au închiriat o nocturnă mobilă pentru care se va plăti suma de 50.000 de euro.

”Costurile nocturnei au fost asigurate de Primărie și de Consiliul Local”, susține fostul fundaș.

Partida dintre Foresta Suceava - Steaua se va disputa joi, 27 octombrie, de la ora 21:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe digisport.ro și m.digisport.ro.