• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Antrenorul Astrei nu va face deplasarea cu echipa la Timișoara pentru meciul din 16-mile Cupei României contra formației Mama Mia Becicherecu Mic. Conducerea clubului spune că tehnicianul are probleme de sănătate și pe bancă va sta secundul Cristian Petre.

Campioana României trebuie să dea piept, la Timişoara, cu Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (L3), meci care se va disputa joi, cu începere de la ora 16:00 și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1. De pe bancă va lipsi însă Marius Șumudică, pentru că antrenorul de 45 de ani se confruntă cu probleme de sănătate, anunță Dani Coman. ”Șumudică are probleme de sănătate, deci chiar e posibil să nu facă deplasarea ”, a spus oficialul Astrei.

Și după meciul încheiat la egalitate, scor 0-0, cu Botoșani, tehnicianul principal de pe banca Astrei a anunțat că va rămână în București, acolo unde va pregăti derby-ul cu Dinamo. „Merge secundul la Timișoara, pentru meciul din Cupa României, așa am convenit cu conducerea. Eu rămân să pregătesc cu titularii meciul cu Dinamo. Rezervele și o parte din jucătorii de la Astra II vor merge la Timișoara”, a spus tehnicianul.

Deși Astra se confruntă cu probleme de lot, Dani Coman este convins că echipa campioană va putea alinia un prim 11 care să facă față partidei din 16-imile Cupei României. ”Nu știm deocamdată. Cert este că sâmbătă vom juca cu Dinamo, trebuie să odihnim marea majoritate a jucătorilor, respectăm competiția în același timp, dacă se poate să o și câștigăm, îți oferă posibilitatea să jucăm în Europea League. Vom alinia o echipă bună”, a mai spus Dani Coman.

De marţi, în direct pe Digi Sport 1, puteţi urmări cele mai interesante partide din 16-imile Cupei României.