• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Voluntari - Astra 1-1 (5-3, d.l.d.). Marius Șumudică a ratat șansa de a câștiga un ultim trofeu cu Astra, înainte de plecarea de la Giurgiu, după ce fosta campioană a României a pierdut finala Cupei, cu FC Voluntari, la Ploiești, în urma loviturilor de departajare.

Englezii ăștia nu sunt nebuni când îți mai dau o șansă să joci pe alt teren sau ceva de genul ăsta. E o loterie, se întâmplă, puteam să câștigăm și noi, puteam să și pierdem, ceea ce s-a și întâmplat... Îmi felicit jucătorii, în fine... Nu mai contează. S-a terminat un ciclu și abia aștept vacanța”, a declarat Șumudică, la final, la microfonul Digi Sport.

Antrenorul Astrei e de părere că echipa sa nu ar fi pierdut finala Cupei României, dacă doi dintre mijlocașii săi ar fi putut evolua până la final.

S-a rupt jocul, când au ieșit Teixeira și Lovin. Am pierdut mijlocul terenului”, a mai zis Șumudică, cel care i-a felicitat pe ilfoveni pentru câștigarea trofeului.

Îi felicit, bravo lor! Îl felicit pe Claudiu Niculescu! Le doresc baftă în continuare. Nu știu dacă meritau sau nu meritau, cred că au fost două reprize diametral opuse. Dacă Ioniță marchează și face 2-0, se termină meciul, dar asta este...”.

Șumudică este convins că va reuși, în viitor, să pună mâna pe Cupa României: ”Am 46 de ani, am timp să o mai câștig... O să o câștig, nicio problemă”.

Asta e viața fiecărui antrenor. Nu poți să câștigi mereu. Îmi pare rău că nu am reușit să facem mai mult anul ăsta, oricum las echipa calificată în cupele europene. Ăsta era obiectivul.

Au fost doi ani și ceva, dumneavoastră știți mai exact, multe amintiri plăcute, cu calificarea în primăvara europeană”, a adăugat Șumudică, după ultimul său meci pe banca Astrei.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT