• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a fost eliminată din optimile de finală ale Cupei României, după ce a pierdut meciul cu CS Mioveni, în urma loviturilor de departaje, scor 0-0, 1-1, 5-4 d.l.d, iar acum, la câteva zile după acea prestație jalnică, roș-albaștrii spun și ce a dus la acest deznodământ de foarte puțini oameni anticipat.

Gabriel Tamaș (33 de ani) a spus, în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu ACS Poli Timișoara, că el și colegii săi nu au tratat cum trebuie meciul cu divizionara secundă.

”Dacă am ajuns să ne pună Timișoara sau un meci cu Timișoara, probleme, înseamnă că nu merităm să fim aici. Am tratat Mioveniul de sus, dar asta nu se va mai întâmpla, să tratezi o echipă care e sub tine...

Nu e normal și sper că ne-am trezit cu Mioveniul și să nu mai tratăm astfel echipele mai mici decât noi”, a spus Tamaș.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Internaționalul român a comentat și cele două cartonașe roșii, pe care le-a încasat în doar patru zile, în meciurile cu Villarreal și cu Astra.

”Eliminări? Două galbene, roșu, roșu... Acum să dau și argumente oamenilor din fotbal. Cel cu Villarreal, normal, arbitrul decide dacă putea sau nu să dea. Dom’le, că era la 80 de metri de poartă și nu avea rost faultul. Dacă nu-l făceam și scăpam pe contraatac și dădeau gol ce se scria apoi în ziare? Că de ce nu am făcut fault mai sus. Nicum nu este bine.

Iar cu Astra, nu am vrut să iau galben, ci să opresc un contraatac, atâta tot”, a mai spus Tamaș. 

Partida dintre Steaua și Timișoara se va disputa sâmbătă, 17 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit în format live text și video pe digisport.ro și m.digisport.ro.