• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Astra Giurgiu a făcut un pas mare spre finala Cupei României la fotbal, marţi seara, după ce a învins-o pe ACS Poli Timişoara cu scorul de 4-1 (2-1), pe teren propriu, în prima manşă a semifinalelor.

Pentru Astra au marcat Constantin Budescu (4 - penalty, 52 - penalty), ambele lovituri de pedeapsă fiind acordate destul de uşor, Cristian Săpunaru (36) şi Alexandru Ioniţă II (76), respectiv Alexandru Popovici (9).

La final Budescu, golgheterul gazdelor, a analizat la cald partida de la Giurgiu, punctând că şi-ar fi dorit un avantaj şi mai mare, astfel încât să nu se mai pună problema echipei calificate în finală.

"Un meci frumos, spectaculos, zic eu că puteam marca mai multe goluri. Este bine şi aşa, sperăm să ajungem în finală. Încă am emoţii, pentru că Timişoara e echipă bună. Azi au jucat mai slab şi de aceea aş fi dorit să avem un avantaj mai mare, pentru a nu avea emoţii", a spus Budescu, la microfonul Digi Sport.

Arbitrajul brigăzii care l-a avut la centru pe Comănescu a fost aspru criticat de Timişoara, însă vârful Astrei crede că loviturile de la 11 metri au fost acordate corect.

"Am fost atins la ambele penalty-uri. Cred că am mai avut vreo patru penalty-uri. Dacă vă uitaţi în acest play-off, s-au acordat lovituri de pedeapsă foarte uşor împotriva noastră", a mai spus Budescu, pentru ca apoi să vorbească despre lupta la titlu, unde Astra va fi "arbitru": "Avem o singură victorie în play-off şi e ruşinos. Acum ne uităm la lupta la titlu: favorite sunt Steaua şi Viitorul, dar şi Dinamo poate să intre în luptă dacă învinge etapa următoare pe Steaua".