• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Marţi, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:30, se va disputa finala Cupei României, între Dinamo şi CFR Cluj. Trofeul şi medaliile pe care le vor primi învingătorii au ajuns deja la Arena Naţională, locul de disputare al ultimului act.

A mai rămas doar o zi până la acordarea celui de-al doilea trofeu intern din acest sezon, Cupa României. Dinamo şi CFR Cluj se vor întâlni pe Arena Naţională, cu o întârziere de o săptămână, din cauza tragediei petrecute în ultima etapă din play-off-ul Ligii 1, când Patrick Ekeng a murit după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre alb-roşii şi Viitorul.

De altfel, directorul sportiv al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, a anunţat la Digi Sport că în cazul în care formaţia din Ştefan cel Mare va cuceri trofeul, al 14-lea din istoria clubului (14 a fost şi numărul de pe tricou al lui Ekeng), o relică a acestuia va fi trimisă la mormântul camerunezului.

De altfel, conducerea FRF a fost de acord cu ideea lansată de Dănciulescu în studioul emisiunii "Fotbal Club" şi a realizat deja replica trofeului care ar urma să fie trimisă în Camerun. De asemenea, la mormântul lui Ekeng ar urma să ajungă şi o medalie. 

De cealaltă parte, CFR Cluj încearcă să salveze un sezon dezamăgitor şi să câştige Cupa României pentru prima oară după 6 ani şi pentru a patra oară în istoria clubului.

Finala Cupei României, Dinamo - CFR Cluj, va fi în direct de pe Arena Naţională marţi, de la ora 21.30, la Digi Sport 1.

Trofeu şi medalii finala Cupei României