• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (ACUM, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mioveni - Steaua 1-1 (5-4 d.l.d.). Steaua are și un câștig, după eliminarea umilitoare din Cupa României, suferită în fața unei echipe din Liga 2, CS Mioveni. Antrenorul Laurențiu Reghecampf l-a titularizat pe Alexandru Tudorie și pare să fi trecut peste episodul din urmă cu doar două săptămâni, când l-a trimis să care bagajele.

Vârsta de numai 20 de ani pare să fie scăparea lui Tudorie, pentru că Reghecampf mizează pe tineri, iar încă două sezoane de acum încolo Steaua se poate folosi de el pentru a respecta regula utilizării unui jucător sub 21 de ani în Liga 1.

"Pentru mine, mai ales jucătorii tineri sunt foarte importanți, dar trebuie să aibă un parcurs mult mai bun, să profite de momentele pe care le primesc, să joace la prima echipă. Trebuie să facă mult mai mult, le-am spus-o și la antrenament. Tudorie e prea lejer în mișcări, nu pune corpul în luptă cu adversarul, nu încearcă să-și creeze ocazii, să ia situații de unul contra unul, pentru că ar putea să profite de corpul pe care îl are. Trebuie să învețe, este încă tânăr. Va avea încă doi ani la dispoziție în care poate să joace ca jucător sub 21 de ani. Deci, în continuare trebuie să avem răbdare și să ne folosim de ei", a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT