• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nicolae Dică s-a hotărât să trimită rezervele în meciul din optimile Cupei României cu ACS Poli Timișoara, iar tehnicianul de 37 de ani a deplasat în Banat un lot de 18 jucători, fără 13 fotbaliști de bază.

Din echipa de start fac parte Marian Pleașcă, Cătălin Golofca și William De Amorim, jucători care se află la probabil ultima șansă de a demonstra că merită să rămână la FCSB, ținând cont de faptul că se apropie perioada de transferuri din iarnă, iar Becali nu a fost deloc încântat de aceștia. De altfel, cei trei au evoluat mai mult pentru echipa secundă a clubului, în acest început de sezon.

Doar doi titulari din această seară fac parte în mod obișnuit din primul 11 al lui Dică. Este vorba despre Dragoș Nedelcu și Harlem Gnohere, iar pe banca de rezerve se mai află Florinel Coman și Dennis Man.

Cum va arăta FCSB cu ACS Poli Timișoara:

Vlad - Pleașcă, Larie, Jorge, M. Mihai - Achim, Nedelcu - Golofca, D. Benzar, De Amorim - Gnohere.

Rezerve: Stăncioiu, A. Nicola, P.Szecui, E. Pacionel, I. Stoica, F. Coman, D. Man

Dică nu i-a luat la Timișoara pe Romario Benzar, Bogdan Planic, Marko Momcilovic și Filipe Teixeira, care sunt accidentați, și Florin Niță, Gabriel Enache, Mihai Bălașa, Junior Morais, Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu, Constantin Budescu, Florin Tănase și Denis Alibec.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT