• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua - Dinamo, returul semifinalei Cupei României, ultimul mare meci al sezonului, a adunat în tribune o serie de personalităţi. Printre cei prezenţi au fost şi ultimii doi antrenori de la cele două combatante, Mirel Rădoi şi Flavius Stoican.

Dacă prezenţa finului lui Becali nu a surpins, el venind în trecutul recent la mai multe partide ale campioanei, fostul antrenor din Ştefan cel Mare a constituit o prezenţă inopinată. Acesta condusese ultima semifinală de Cupă dintre cele două formaţii şi a acceptat să vorbească pentru Digi Sport despre acea dublă, dar şi despre situaţia din acest moment din cele două loturi.

"Am intrat prea încrezători, ne-au învins cu 5-2, un scor destul de greu de digerat. Azi toţi îşi doresc spectacol, dar cred că va fi un meci tacticizat. Cei doi antrenori ştiu că fiecare mică greşeală costă", a spus Stoican.

De menţionat faptul că pe Arena Naţională a fost prezent şi Nicolae Dică, unul dintre secunzii lui Rădoi. Fostul atacant a comentat pentru Digi Sport informaţiile potrivit cărora patronul se gândeşte la varianta înlocuirii lui Reghecampf.

"E nevoie de continuitate la Steaua. E greu să faci în trei-patru luni o echipă competitivă. Trebuie să i se dea credit lui Reghecampf", a spus "Dicanio".