• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Partida din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, dintre Dinamo 2 și Dinamo, care a contat pentru faza ”16”-imilor Cupei României a fost arbitrată la centru de către Horia Gabriel Mladinovic, aflat la cea mai importantă partidă din cariera sa.

Mladinovic este arbitru doar când timpul îi permite, pentru că altfel este kinetoterapeut. Nimic anormal până acum, doar că ”fluierașul” își desfășoară activitatea de bază la cabinetul medical de la CS Dinamo, susține Gazeta. 

Arbitrul, care la începutul partidei, la schimbul de fanioane, și-a permis să zâmbească, cunoscându-i pe majoritatea jucătorilor, a avut parte de două faze controversate în prima repriză. Mai exact, în minutul 38, Maric a comis un henț în propriul careu, după care Cobrea, ieșit pe centrare, și-a lovit adversarul, Ion Gheorghe, nu și mingea, dar faza a rămas nesancționată.

În partea a doua, cea în care s-au marcat și golurile, arbitrii au mai avut parte de o fază ce ar fi putut schimba soarta partidei. Dinamo 2 a mai înscris un gol, dar acesta nu a fost validat din cauza unui ofsaid inexistent însă.