• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Pentru portarul lui Dinamo, Vytautas Cerniauskas, meciul cu CFR a avut o încărcătură aparte. Lituanianul a fost urmărit din tribune de emisarii lui AEL Limassol, însă prestaţia lui a fost modestă. Goalkeeper-ul a greşit la golul de 2-1, marcat de Juan Carlos.

Sosit în urmă cu un an în Ştefan cel Mare, de la Korona Kielce, Cerniauskas a îmbinat evoluţiile foarte bune cu erori ca în curtea şcolii. Chiar şi aşa, Rednic a crezut în el şi în mare parte portarul i-a răsplătit încrederea.

Disputa cu CFR putea fi ultimul pentru lituanian în tricoul alb-roşu, în tribunele Arenei Naţionale fiind prezenţi scouteri de la AEL Limassol. Ciprioţii l-au urmărit în ultima perioadă şi voiau să se convingă că jucătorul merită investiţia. Doar că Cerniauskas a luat un gol foarte uşor, la şutul lui Juan Carlos. Portarului i-a trecut mingea printre degete, chiar dacă ar avea alibiul şutului puternic trimis de mijlocaş.

38 de meciuri a apărat Cerniauskas în acest sezon poarta lui Dinamo, în toate competiţiile