• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CFR Cluj - ASA Tg. Mureș 2-0. CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României după o pauză de doi ani, iar realizarea îi aduce aminte președintelui Iuliu Mureșan de perioada de glorie a ardelenilor, care au câștigat 8 trofee în decurs de 5 sezoane.

Feroviarii nu vor putea juca în cupele europene, la fel ca adversara lor din finală, Dinamo, tot din cauza problemelor cauzate de insolvență. Situația financiară se îmbunătățește, însă, iar Mureșan a precizat că jucătorii au primit salariul în avans pe luna în curs, chiar în dimineața returului cu ASA, din semifinala Cupei României.

În 2013, la ultima prezență în finala Cupei, CFR a pierdut cu 0-1 în fața Petrolului Ploiești. Ardelenii au câștigat trofeul de 3 ori la rând în ultimii 10 ani: în 2008, 2009 și în 2010.

"Mă simt foarte bine, mi-am adus aminte de vremurile care nu au trecut de mult, când am câștigat cele 8 trofee. Cupa României este un trofeu foarte frumos și competiția în general e foarte frumoasă, foarte antrenantă și electrizantă și ne-ar plăcea să o câștigăm pentru a patra oară. Ar fi un lucru extraordinar pentru noi și acești băieți extraordinari, după un an și jumătate foarte dificil pentru noi", a declarat Iuliu Mureșan, la finalul meciului CFR Cluj - ASA Tg. Mureș 2-0, pentru Digi Sport.

"Îmi pare rău pentru situația în care suntem, dar am tras tare să rezolvăm lucrurile și să supraviețuim. Am reușit până acum, suntem la zi cu salariile și chiar azi dimineață le-am băgat băieților salariile mai repede cu câteva zile, pe luna în curs. Lucrurile încep să se așeze, dar nu e ușor deloc. Cineva a lansat un zvon că nu le dăm salariile luna aceasta și le-am spus băieților să aibă încredere în mine, că nu promit ceea ce nu știu și nu pot să fac. Am ținut să le dau banii chiar azi dimineață. I-am văzut foarte motivați, dar nu are legătură cu banii. Camora a venit la mine și mi-a zis: 'Presidente, stai liniștit că azi ne calificăm'", a adăugat președintele clujenilor.

"Echipa are caracter și nu joacă pentru bani. Joacă pentru mândria lor profesională, pentru club, pentru a câștiga partide și trofee. Mă bucur că nu luăm gol, avem un antrenor care organizează foarte bine echipa. În play-out am luat doar 4 goluri și am dat 13. Echipa e foarte unită, e un rup foparte puternic și bine organizat", a mai precizat Iuliu Mureșan.

8 trofee are în palmares CFR Cluj, toate cucerite în ultimii 10 ani: 3 titluri de campioană în Liga 1 (2008, 2010, 2012), 3 Cupe ale României (2008, 2009, 2010) și două Supercupe ale României (2009, 2010).