• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Voluntari - Craiova 0-0. Fanii olteni care au făcut deplasarea la Chiajna pentru returul semifinalelor Cupei României contra lui FC Voluntari au petrecut zeci de minute în fața stadionului, pentru că organizatorii le-au permis accesul, în prima fază, doar celor 200 care aveau bilete în sectorul oaspeților.

Craiova a solicitat 2.000 de tichete, dar Voluntari le-a alocat oaspeților doar 200, în prima fază, invocând lipsa de locuri disponibile și precizând că doar de propria academie au fost cereri de mii de bilete. Cei de la Voluntari s-au bazat, în refuzul lor, pe faptul că în regulament este specificat faptul că un club poate aloca echipei adverse 5% din capacitatea arenei.

La Chiajna au venit mai mulți fani olteni decât cei 200 care beneficiau de bilete. Rămași în afara arenei și înconjurați de jandarmi, suporterii au cântat și au scandat în favoarea propriei echipe.

"Vrem bilete", au scandat în repetate rânduri oltenii aflați în afara stadionului. În cele din urmă, organizatorii le-au permis tuturor să intre și să se instaleze în peluza sudică a arenei din Chiajna.

În timp ce așteptau în afara stadionului, suporterii Craiovei l-au reperat și pe Marius Șumudică, în timp ce acesta intra cu mașina în parcare. I-au scandat numele și l-au chemat în Bănie, în speranța că acesta va ajunge să antreneze CS Universitatea, din această vară.

Fani Craiova

VIDEO