• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dinamo şi Dinamo 2 se întâlnesc în 16-imile de finală ale Cupei României, miercuri, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, într-un meci pe care Ioan Andone îl consideră "o anomalie" şi "foarte greu de pregătit".

"E o anomalie. Puteam să fac asta la Săftica. Închideam porţile, chemam un arbitru şi jucam. Dar dacă nimeni nu s-a gândit şi nu există nişte reguli. E lipsă de respect faţă de competiţie, faţă de televiziunile care transmit meciul, faţă de sponsori. Nu poţi să faci aşa ceva.

Voiam ca echipa a doua să cadă cu o echipă din prima ligă. Asta era ideea, să dăm 6-7 jucători acolo care să joace. Aşa, sper să fac un antrenament bun şi să nu se accidenteze nimeni. E greu de pregătit un astfel de meci, jucăm noi între noi.

Când afli aşa ceva, nu crezi, zici că totul e doar o glumă, că e 1 aprilie", a declarat Andone.

Tehnicianul alb-roşiilor a avut însă puterea să glumească, atunci când a fost întrebat ce se întâmplă dacă echipa a doua a "câinilor" produce surpriza şi se califică.

"Ce să se întâmple? Îi iau pe ei pentru meciul cu Astra, de sâmbătă", a spus "Fălcosul", zâmbind.

În ciuda victoriei categorice din meciul cu Pandurii Tg. Jiu (4-0), zvonurile despre o posibilă demitere a lui Andone continuă să fie de actualitate.

"A fost o zi bună, foarte bună, dar nu putem bate mereu cu 4-0. Normal că aţa trebuie să joace Dinamo de fiecare dată. Nu îmi simt postul ameninţat.

Nu citesc zvonuri, nu mă interesează ce scrie presa. Eu îmi respect meseria şi nu sunt laş. Să mă lase în pace şi să lase în pace şi echipa. Echipa asta va juca fotbal, chiar şi cu bani puţini şi fără transferuri de milioane. Atât cât poate, că şi noi avem o limită", a precizat Andone.