• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Atmosfera din cadrul lotului celor de la Dinamo este una extrem de încărcată după decesul lui Patrick Ekeng. Cel mai afectat de această tragedie este, fără îndoială, doctorul roș-albilor, Liviu Bătineanu.

Bătineanu, cel care i-a acordat primul ajutor camerunezului imediat ce acesta a căzut inert pe gazon, a decis să nu stea pe banca lui Dinamo la finala Cupei României cu CFR Cluj, meci care se va desfășura marți, 17 mai, de la ora 21:45, pe ”Arena Națională”, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

În aceste condiții, potrivit unor surse demne de încredere ale digisport.ro, fotbaliștii dinamoviști vor beneficia de serviciile altui medic pentru acest ultim meci al sezonului. Este vorba despre Radu Ghimpețeanu, nimeni altul decât băiatul lui Mugur Ghimpețeanu, fostul doctor al lui Dinamo din anii 2000, decedat la 6 octombrie 2014.

La fel ca și tatăl său, Radu Ghimpețeanu activează acum în cadrul clubului, la echipa a doua, dar se ocupă și de juniori.

Decizia nu este însă una definitivă, pentru că Bătineanu va reveni la antrenamentele primei echipe, odată cu reluarea pregătirilor pentru viitorul sezon.