• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mircea Rednic (54 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, nu se va putea baza în meciul cu Steaua, care va conta pentru returul semifinalei Cupei României, pe unul dintre cei mai importanți jucători ai săi din lot, Eric Bicfalvi.

Mijlocașul ofensiv a dorit să joace și în partida de campionat cu ASA Târgu Mureș, scor 1-0, dar a resimțit dureri chiar la încălzirea dinaintea meciului și, de comun acord cu staff-ul tehnic, s-a stabilit ca el să fie menajat. Din păcate pentru roș-albi, Bicfalvi nu a putut fi recuperat astfel că va lipsi de la ultimul duel cu rivalii din actualul sezon.

”Eric este un jucător important, cu experiență. Aveam nevoie de el în astfel de meciuri. El a și înscris un gol contra Stelei plus că are o capacitate de a alerga foarte mare. Aveam nevoie de el la mijlocul terenului pentru că acolo se va decide meciul”, a spus Rednic.

Steaua - Dinamo, returul semifinalei Cupei României, programat de la ora 21:30, pe Arena Națională, va fi transmis în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Tehnicianul ”câinilor” este pesimist în privința șanselor pe care le mai are Bicfalvi de a prinde lotul pentru Euro 2016.

”Este foarte greu, trebuie să fim realiști. Și în cazul lui, dar și a altor jucători de la Dinamo care vor la Euro le transmit că trebuie să facă mai mult decât le cer, plus că sunt egoiști în unele faze”, a mai spus antrenorul roș-albilor.