• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Sezonul 2015-2016 se va încheia cu finala Cupei României, care le va aduce față în față pe Dinamo și pe CFR Cluj, două echipe care nu au dreptul de a participa în cupele europene.

Această finală este însă extrem de importantă pentru ambele competitoare, care au șansa de a-și salva blazonul prin câștigarea unui trofeu. Ultimul act al competiției KO, care se va derula sub deviza ”14 pentru Ekeng!”, are șanse foarte mari de a avea parte de o atmosferă de vis deoarece până în dimineața întâlnirii s-au vândut 40.000 de bilete.

Fanii ”câinilor” promit un spectacol de zile mari concretizat printr-o coregrafie gigant în care va fi implicată, pe lângă peluză, și tribuna a doua. Tocmai de aceea, reprezentanții fanilor le cer celor care au bilete în respectivele zone să vină îmbrăcați în negru și să ajungă la ”Arena Națională” cu o oră înainte de startul partidei.

Dinamoviștii vor domina fondul sonor de pe stadion, deși vor exista și susținători ai celor de la CFR Cluj. Deși au primit 1000 de tichete, ardelenii au confirmat că vor ajunge în număr mult mai mic la meci: 537.

Echipele probabile

Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Puljic, Mevlja, St. Filip - P. Anton, Bicfalvi - Rotariu, Palic, Kortzorg - Gnohere
Antrenor: Mircea Rednic

CFR Cluj: T. Marc - T. Lopes, Larie, L. Goian, Camora - Gomelt, Petrucci, J. Ruiz - Jakolis, Bud, Nouvier
Antrenor: Antonio Conceicao

Marți, de la ora 21:30, Dinamo și CFR Cluj se întâlnesc pe Arena Națională, în finala Cupei României, LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro!