• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 20:25: Mai multe obiecte pirotehnice au fost găsite şi confiscate în urma unui control inopinat al vehiculelor cu care se deplasează suporterii echipei CFR Cluj la Bucureşti pentru a asista la finala Cupei României, cu Dinamo, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

UPDATE 19:50 Suporterii CFR-ului sunt în pericol să rateze startul finalei Cupei. Aceştia au ajuns în Bucureşti la timp, cu aproape două ore şi jumătate înainte de meci, însă la intrare jandarmii i-au supus unor controale amănunţite.

Având în vedere traficul din capitală şi faptul că a început ploaia (traficul este îngreunat din cauza acestui factor), mulţi dintre susţinători ar putea rata fluierul de start al marelui meci.

"Este incredibil ce se întâmplă. Autocarele şi maşinile mici sunt oprit rând pe rând la intrare în Bucureşti, iar fiecare persoană este percheziţionată la sânge. Ne-au pus să ne descălţăm, fără niciun fel de explicaţie. În acest ritm există riscul să nu ajungem la meci", a declarat un reprezentant al fanilor clujeni pentru stiridesport.ro.


CFR Cluj va fi susținută de o inimoasă galerie la finala Cupei României, cu Dinamo, care va începe la ora 21:30 și care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Din Cluj, au plecat marți dimineață spre București, în mod organizat, aproximativ 600 de susținători ai celor de la CFR. Fanii s-au adunat în fața arenei din Gruia, dotați cu tot arsenalul necesar pentru a fi la înălțimea unei astfel de partide.

”Înarmați” cu steaguri, de diferite dimensiuni, cu fulare, precum și cu torțe și fumigene, ultrașii fostei campioane au făcut spectacol înainte de a se urca în autocare. 

Suporterii au cântat mai multe melodii dedicate fanilor, dar au aprins și câteva torțe, fără a produce pagube sau a tulbura liniștea cartierului.

”Mergem la București convinși că putem câștiga Cupa. Sigur, dacă ne vor lăsa și arbitrii”, a spus unul dintre suporteri, care a mai precizat că CFR va miza peste 1.000 de fani la finală.

”Din câte am înțeles, suntem noi cei de aici, vreo 600, care ne vom deplasa cu autocarele, dar la meci vor mai ajunge și alți 600 de fani care vor veni cu mașinile personale din Cluj, dar și din țară”, a spus unul dintre suporteri.

Organizatorii au anunțat însă că se așteaptă doar la aproximativ 600 de suporteri din partea CFR-ului.