• Tenis WTA Wuhan (Digi Sport 2, 24 - 30 septembrie)
  • Handbal masculin, Champions League: Dinamo - Kadetten (miercuri, 19:00, Digi Sport 2)

Conducerea lui CS Mioveni nu-şi face mari speranţe, înaintea duelului cu Steaua, din optimile de finală ale Cupei României. Asta deşi, recent, argeşenii au reuşit să câştige în faţa roş-albaştrilor, într-o partidă amicală.

Directorul executiv al lui CS Mioveni, Constantin Stancu, crede că formaţia din liga secundă are şanse minime de a trece de actualul lider al campionatului.

"Va fi un meci dificil pentru noi. Probabil va fi lume multă la stadion. Noi avem nocturnă, o suprafaţă bună de joc, totul este în regulă. Nu pot să spun la momentul ăsta ce şanse avem. Poate există şi pentru noi o şansă minimă contra Stelei, vom vedea la momentul respectiv", a declarat Stancu, potrivit Agerpres.

Oficialul echipei aflate pe locul 5 în Liga 2 e mulţumit că la Mioveni va veni un adversar din primul eşalon.

"Eu chiar am vrut să întâlnim Steaua sau Dinamo. Obiectivul nostru în Cupa României este să aducem o echipă din Liga 1 la Mioveni, ceea ce s-a şi întâmplat. Spre norocul nostru, vom juca împotriva celei mai bune echipe din campionat", a precizat Stancu.

În urmă cu mai puţin de o săptămână, CS Mioveni a câştigat cu 1-0 partida amicală cu Steaua, disputată pe teren propriu. Năstăsie a înscris unicul gol al meciului în care stelistul Tudorie, folosit fundaş central, a fost eliminat.

Programul complet al optimilor de finală din Cupa României