• EUROPEAN QUALIFIERS (CM) - Cele mai tari meciuri din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2018 se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport (24-26 martie)
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

Dinamo a pierdut finala Cupei României în dauna celor de la CFR Cluj (2-2, 4-5 d.l.d), deși roș-albii au condus cu 2-0 la pauză după primele 45 de minute de joc. 

La finalul partidei de pe ”Arena Națională”, în care echipa câștigătoare a fost decisă după loviturile de departajare, jucătorii de la Dinamo au fost extrem de afectați. Elevii lui Mircea Rednic s-au prăbușit pe gazon și au avut nevoie de minute bune pentru a-și reveni și pentru a merge la festivitatea de premiere.

Cel mai afectat de acest insucces a fost, de departe, Steliano Filip, care a plâns minute în șir. Nici măcar Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor” nu a reușit să-l scoată din această stare, deși a vorbit cu el preț de câteva secunde.

Filip și-a mai revenit abia după ce întreg lotul a ajuns la vestiare. Deși era vizibil marcat, fundașul stânga a primit ceva reproșuri din partea lui Rednic pe gazon, internaționalul român a spus că speră ca Dinamo să mai aibă astfel de ocazii de a câștiga trofee.

"Îmi găsesc cu greu cuvintele pentru că e o seară tristă. Ne-am dorit cu toţii să câştigăm Cupa pentru fani şi pentru Patrick. La începutul reprizei secunde am avut o ocazie prin "Bizon"...se făcea 3-0 şi meciul era gata. Dar asta e, trebuie să ne adunăm, suntem tineri. Dacă ne vom vedea de treabă, cu siguranţă vom mai avea ocazii să luăm trofee", a spus Filip la microfonul Digi Sport.