• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo a ratat șansa de a câștiga un trofeu în acest sezon, după ce a pierdut finala Cupei României, în dauna celor de la CFR Cluj, (2-2, 4-5 d.l.d), motiv de tristețe pentru întreaga suflare a ”câinilor”.

Giani Kiriță, fotbalist reprezentativ al roș-albilor din anii ’90 și fost căpitan al ”câinilor”, nu și-a menajat deloc foștii colegi pe care-i consideră principalii vinovați pentru acest eșec de pe ”Arena Națională”.

Într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”, Kiriță a spus că nu CFR a câștigat acest trofeu, ci Dinamo a fost echipa care l-a pierdut.

”Acest meci nu s-a decis la penalty-uri, pentru că acolo este loterie. Meciul s-a pierdut la pauză, când Dinamo a avut 2-0. Nu ai voie să primești gol în ultimul minut, mai ales într-un astfel de meci. Ok, primești un gol în start de repriză, dar nu ai voie să încasezi unul în ultimul minut.

Clujul s-a văzut clar că a vrut să ajungă la penalty-uri. De când au revenit în meci doar la asta s-au gândit”, a spus Kiriță la Digi Sport.

Fostul fundaș central spune că cei de la Dinamo nu trebuie să cadă după acest eșec și că, din contră, trebuie să revină mult mai puternici.

”Si noi am avut ghinion la acea bară a lui Lazăr, dar asta este, nu mai putem schimba nimic. Trebuie să tragem linie și să mergem mai departe.

Eu mi-aș dori să nu se schimbe antrenorul. Până la urmă, singurul plus al lui Dinamo din acest an a fost venirea lui Mircea Rednic. Dacă vom schimba iar va fi un alt antrenor, alți jucători, nu știi ce fel de antrenor vine”, a mai spus Kiriță la ”Digi Sport Matinal”.