• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Revenit în Liga 1 după un an de pauză, Petre Grigoraş (51 de ani) are ambiţii mari cu ASA Tg Mureş. Antrenorul speră să reuşească pe banca vicecampioanei ce n-a putut la Pandurii sau la CFR Cluj, adică să cucerească un trofeu.

Grigoraș spune că noua sa echipă are șanse importante de a prinde și play-off-ul, chiar dacă programul ultimelor trei runde din sezonul regulat este extrem de greu.

”Avem șanse mari de a prinde play-off-ul, avem un program greu, mai ales că vom avea primul meci cu Pandurii, o echipă foarte bună. Nu va fi ușor, dar este realizabil obiectivul.

Cât despre a doua competiție în care suntem angrenați, când ești calificat în semifinalele Cupei României ai posibilitatea de a câștiga un trofeu. Ei sunt învățați cu așa ceva”, a spus Grigoraș, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Special”.

Cu trei etape rămase din sezonul regulat, ASA Târgu Mureș se află pe 6, ultimul loc de play-off, cu trei puncte avans faţă de CSMS Iaşi. În semifinalele Cupei României, mureşenii sunt calificați alături de Steaua, Dinamo și CFR Cluj.