• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Steaua - Dinamo 1-1. La partida care a contat pentru etapa a 6-a din play-off, pe ”Arena Națională” au fost peste 45.000 de spectatori, atmosfera fiind demnă de un adevărat derby.

Nu la fel va fi și acum la ultima încleștare dintre cele două mari rivale din actualul sezon, meci care va conta pentru returul semifinalei Cupei României. După 0-0 în tur pe ”Ștefan cel Mare”, steliștii pornesc teoretic cu prima șansă, dar acest argument nu a fost suficient de puternic pentru a-i convinge pe fani să vină alături de favoriții lor. Se pare că a contat mai mult eșecul de la Giurgiu, în fața Astrei, care a îndepărtat gruparea roș-albastră de obiectivul suprem, adică titlul.

Programul metroului prelungit până la ora 01:00

Deși suporterii nu se mai înghesuie să vină la meci, organizatorii mizează totuși pe 30.000 de spectatori. Dintre aceștia, aproximativ 8.000 vor fi susținători ai roș-albilor. Nici fanii ”câinilor” nu mai vin în număr așa de mare ca la meciul din campionat (atunci au fost 8500), dar totuși numărul acestora pe stadion este unul semnificativ.

Spectatorii care vor veni la meci vor avea parte de condiții foarte bune. În primul rând, copertina de pe ”Arena Națională” a fost deja trasă, astfel că fanii nu vor fi plouați. În al doilea rând, au asigurat și transportul spre casă, după ce Metrorex a anunțat că a prelungit programul metroului până la ora 01:00.

Informații importante înainte de derby

- meci cu grad de risc maxim
- 700 de jandarmi mobilizati
- ora de acces în stadion: 19:00
- acces diferit pentru fanii celor doua echipe:
Dinamo-Pierre de Coubertin;
Steaua- Basarabia și Maior Coravu
- programul metroului, prelungit pana la ora 01 noaptea.

Steaua - Dinamo, returul semifinalei Cupei României, programat de la ora 21:30, pe Arena Națională, va fi transmis în format LIVE TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.